Prydnad

Här ser ni en riktig prydnad som sitter på PIDESTAL!!! Det är sådant endast vackra varelser som JAG får göra. Ehe.
OBS det finns endast ETT EXEMPLAR av denna vackra prydnadssak mycket unik söt naturtrogen med mera!
Skryt-kram,
Polly

   Huvudbonad!

Som ni vet så är jag cool, tuff, snygg, söt, spexig, rolig och bäst överlag. Vad ni kanske inte vet är att jag även är en pionjär inom mode!
Häromdagen så designade jag en cool hatt/hjälm som var så fin så fin. Smart var den också, för vet ni? Man kunde ÄTA DEN! :D:D:D:D
Alla älskar ju att äta, så även jag. Fast jag äter såklart väldigt måttligt, måste ju tänka på figuren. Men tänk vilken smart idé, man kan slå vad och säga att om man förlorar så ska man äta upp sin hatt, och om man då förlorar så gör det liksom inget för hatten är jättesmaskig!
Vad skulle ni ta er till utan mig och mina kalasbra idéer?
Utan vidare dröjsmål presenterar jag härmed...
KRONHATT 3000! :D:D
Sitter som en smäck.  Vet att ni är avundsjuka!
Modekramar från Polly

   Jag och min matte idag!

Idag har jag blivit lite extra nussad med på grund av att jag är så söt! Matte gav mig ett orange pussmärke på kinden bara för att hon tycker sp mycket om att pussa mig! Vem är jag att invända, jag förstår henne!
Dagens outfit: Min Marimekkoscarf
Mattes outfit: Mamma-dräkten
Nu ska jag och matte gå ut i köket och poppa popcorn och sen ska vi titta på IDOL!!!
Fredagsmyskramar från Polly

   Välförtjänt paus

Medan Fläskhusse och Fläskmatte satt och degade i soffan efter att suttit där hela dagen utan att göra något vettigt tog jag mig också en välförtjänt PAUS!! Dock hade jag tvättat 4 maskiner tvätt, manglat, sågat till lister, varit och hämtat ett paket, skrivit en skoluppgift ÅT MATTE med mera. Ja ni läste rätt! Jag får göra mattes grejer medan den tjocka paddan bara SLÖAR I SOFFAN!
Jag blev så arg när jag tänkte på detta att jag övade min TIGERPOSE! "Raaaaowr!" gastade jag men fetma-Husse bara flinade åt mig och sade att jag var FÅNIG. Förstår ni hur svårt jag har det?
Utmattad kram,
Polly

   Fikarast på kontoret

Idag har jag varit på landet med Husse. Det var givetvis ingen som tog några bilder när jag jobbade, utan kamerorna kom fram först när jag tog en välförtjänt rast. Så TYPISKT!
Här satt jag. Det var lite jobbigt här för jag gled bakåt med min gulliga lilla bak hela tiden. Tröstade mig med torkad banan, gott! :D
Det var så varmt inne på kontoret så jag blev så trött så trött, så jag blev tvungen att smita undan från arbetet och vila mig en stund. Jag är sjukt duktig på att gömma mig:
Ser ni någon kanin? Nej just det! Bara en mus och en nalle, inte alls lika mjuka och goa som jag.
Synd att någon hade drällt en hög med papper som inte var stämplade trots att de borde, fick ta på mig den uppgiften:
Jag räddade såklart dagen genom mitt agerande.
Sen blev jag så trött igen och tog en välförtjänt paus till.
Vadå, jag gömmer mig inte! grejar lite datorn och sånt, heh.
Blev helt slut i värmen! Klart man måste få vila sig lite.
Somnade visst till lite. Det var nog för att jag hade arbetat så hårt! Sen kom Husse och väckte mig och sa att vi skulle hem.
Då orkade jag krypa fram, om än yrvaket. Ville ju hem till Matte!
Hon har mest suttit och sytt, fast egentligen var det ju jag som gjorde allt det svåra, men det är det givetvis ingen som dokumenterar, sjukt snedvriden medierapportering här!
Skulle nog behöva få hit någon från reportrar utan gränser.
Mvh Kontorsråttan Polly

   Lilla Ballerinan

Mina damer och herrar, får jag lova att presentera:
MIG!!! :D:D:D:D

   Söndagstrött

Inspekterar ny möbel matte och husse släpade hit hehe. Min låda står under så ingen ser när jag är på toa SÅ SKÖNT! Äntligen har kålhuvudena fattat att jag vill ha EGET BADRUM!
Lite kvällsgympa idag hehe. Har varit ute och joggat med matte en lång runda idag så jag behöver stretcha kroppen lite för att behålla min elasticitet. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vilat med matte i sängen, ätit kronärtsskocka och haft besök av mormor och morfar som hade med sig chokladmuffins jag inte hann se innan de var uppätna!!!! SÅ FRÄCKT.

   Fredagsmys!

Idag är jag riktigt trött för det är så sömnigt väder ute och Polly orkar inte springa runt och spexa då! Matte och husse verkar ha anammat min livsstil, matte låg och myste med min varma mjuka mage länge i morse hehe. Eller juste den är ju hård som sten som ni ser. Ett riktigt sexpack!! Nu ska matte, husse och förhoppningsvis jag fika.
Trevlig helg mina vänner!
Fredagskram Polly

   Min familj!

Idag har vi tagit familjeporträtt! Mer om det om en stund.
Husse åkte iväg förut och var borta jättelänge! När han kom tillbaka så hade han med sig långa pinnar som han kallade för lister (han tror att han är så cool) som han drällde på golvet, varpå han STÄNGDE IN MIG med motiveringen att han inte ville att jag skulle bita på hans lister. Kände mig SÅ KRÄNKT! Skulle jag bita på något olämpligt? Att han ens kan tänka så om mig!
Hur som helst så fick jag så småningom komma ut, och då skulle vi ta familjefoto!!!
Min husse är så stark att han kan bära två kaniner samtidigt!
Mig och min mamma såklart! Mamma är nästan lika söt som jag. Nästan. Men sen är hon ju bara kanin på deltid också.
Så cool kan jag vara!
Nu är det snart sovdags. För matte och husse, själv ska jag nog ägna mig åt att äta, måste ju passa på de få gånger man har chansen.
Mvh Polly

   Hejsan mina vänner

Förlåt för tystnaden här men jag har såklart haft mycket att stå i som vanligt! I söndags var det som sagt besök som gällde hela dagen för min del, jag fick såklart vara med på ett hörn när det serverades pizza m.m. I måndags var husse och matte upptagna med garderoberna så jag fick inte komma till att blogga SÅ SYND OM MIG. I tisdags var jag ute på landet och fick motionera extra mycket. Mormor köpte min favoritkaninsand till mig, toa-lätt. Skönt för då slipper jag ta av mina besparingar hehe. Idag har jag mest tagit det lugnt, varit ute en del men jag är lite trött så jag gnager mest på pinnar hehe husse har varit och köpt några jättelånga gnagpinnar till mig tror jag att det är får väl ta mig ett bett sen hehe så han blir glad och sådär.
Mina nya gnagpinnar

Gnagkram Polly

   Ingen brådska på Polly

Idag kommer min mormor och morfar på besök för att inspektera att husse och matte sköter sig och att jag har det bra. Givetvis kommer jag att skämmas bort lite extra eftersom jag mycket enkelt kan linda dem runt min lilltass. Mormor och morfar (mormor i synnerhet hehe) tror väl att Polly har fullt upp med att feja och göra fint inflr deras ankomst men ICKE säger jag. Hehehhe. Jag och matte ligger nerbäddade och tar igen oss lite extra även fast klockan passerat TIO. På söndagar ska man inte stressa, menar jag. Ingen annan dag heller för den delen.

Söndagskramar från Polly

   Polly borrar

HEJSAN mina vänner! Jag får fortfarande slita för fullt och hålla i alla spakar så husse och matte arbetar och inte bra sölar sig hehehe
"KOM IGEN HUSSE!" skriker jag barskt och manar på honom med min osynliga piska hehehe. "SNABBAREEEE kAN DU!!!!!!!" gastar jag sen så tjocksmocken inte sölar i onödan. Jag vill ju ha mina garderober färdigbyggda snart så jag kan flytta in hehehe. Husse ska bo i min gamla bur tydligne och matte ska ha resten av lägenheten tillsammans med mig.

   Arbetar för fullt

"Vad är det som händer här???" sade jag med barsk röst.
Tagen på sängen!!! "Husse din klumpeduns!" sa jag. "VAD GÖR DU???". "Håll dig undan Polly så du inte skadar dig" sa husse. Pffft. Han tror jag är nån klen typ. Tur att ni vet att så inte är fallet!
Jag hoppade in i min bur för att konstatera att jag inte kunde komma ut för husse hade lagt en slags kaninbur utanför i MIN HALL. "Flytta den!" sade jag. "Nej, Polly" sa husse. Då får man försöka klara sig ändå.
Jag fick försöka göra mig smal och ta mig ut ändå!!
Puh! Det var svårt, men det gick! Cool som man är.
Jag övervakad arbetet så att det gick rätt till. Det gjorde det naturligtvis inte, utan jag fick ingripa flera gånger!
Fick även kontrollera så inget hände med mitt hem!
och så inget hände med min gulliga matte!
Nu har jag inte tid längre, måste iväg och arbeta vidare med mina garderober!
Arbetar-kramar från Polly

   Arbete på landet

God afton mina vänner! Idag har jag varit på landet och jobbat som den duktiga kanin som jag ju ofrånkomligen är.
Jag sa till den ena av mina privata chaufförer att iordningställa bilen för avfärd. Men när jag väl blivit transporterad till bilen så sa han att vi måste tanka på vägen. Fattar ni?
- HAR DU INTE GJORT DET ÄN?! sa jag till honom
- Hur ska jag hinna i tid nu? Jag har ett jobb att sköta!
Det är så svårt att hitta bra personal som man kan lita på!
Sen tankade vi, dyrt som sjuttsingen var det tror jag:
Sen åkte vi till landet där mormor och morfar bor, och det fanns inte en sekund att förlora, dags att börja arbeta!
Först hjälpte jag mormor med att kratta löv. Min uppgift bestod i att sitta och se söt ut.
Gallret är där så att jag inte ska bli störd, då kan jag råka skada någon eftersom jag är så tuff!
Sen ägnade jag mig åt lite modellande:
Det här är exklusivt bildmaterial ska ni veta!
Sen var det dags att ta tag i lite pappersarbete!
Husse säger att det är han som jobbar med papper men det är såklart egentligen jag som ser till så att allt blir gjort.
Se sån fart det är i mig:
Multitasking kallas det.
Ah, skönt att vara boss.
Va, vad i... skit också, busted!
Vadå, får man inte ta en liten brejk eller?!
Husse, 23! Skriv det nu medans jag öh... servar den här apparaten!
Den här lampan är inte riktad helt rätt, fortsätt du med pappersvändandet så fixar jag lampan, heh.
Sen blev jag upplockad och åkte hem.
Kryp upp hos matte och myste
och tittade på Plus:
Sen har jag tagit det lugnt, det förtjänar jag ju såklart efter en hård arbetsdag.
Hoppas att ni har det bra!
Arbetarkramar från Polly

   Spenat!!!

Här är en bild från igår där lilla jag äter spenatsoppa hihi! Det var sååå gott! Fläsk-matte gav mig en egen MYCKET MINDRE tallrik med soppa i som hon satte in i min bur. Hmpf.
Spenatkramar från Gulle-Polly

   Husses hemska arv

Hejsan allihopa!
Ni vet hur Matte och Husse är typ världens elakaste ibland?
Det är inte alltid så lätt för dem att vara snälla, och det beror såklart inte på att jag gör något dumt, utan har sin förklaring i att de kämpar för att tygla sin ondska varje dag.
Det är inte helt lätt att se, men om man tittar riktigt noga så kan man se hur ondskan som ibland besitter Husse manifesterar sig i andra onda män, ty det är både en välsignelse (tack vare mig) och en förbannelse att vara Husse;
Ondskans ansikte.
Vi kan ju börja med Hussolini, som styrde över Italiens alla kaniner med järnhand.
Ser ni hur lika dom är?
Fatta grejen liksom! Det är alltså den här sortens krafter som bestämmer över mig, så läskigt!!!
Sen har vi även Sovjetunionens ordförande för "Myndigheten för gnagarkontroll", Husstjov:
På bilden håller han tal till FN (Förenta Ninerna):s församling om hur han vill bura in alla små söta kaniner och att alla andra borde göra detsamma, HU!
Tur mn inte levde på deras tid! :(
Här har vi en av de mest hatade människorna någonsin, Hussama bin Laden:
Han planerade bombdåd mot flera kaninhål, vilket ledde till det utdragna kriget i Afkaninistan.
Fult skägg också!!!
Avslutningsvis så har vi den ökände Saddam Husse:
som vid ett tillfälle gasade ihjäl 10000 morötter vilket lämnade otaliga kaniner utan annan mat än hö i flera dagar!!!
Så där har ni det, Husses mörka hemlighet.
Han har dock gjort ett bra jobb med att slå sig fri från sitt arv, och är istället typ ganska snäll!
Fast tjock hhehehehehe
Jag är ju så överseende så jag förlåter honom för att han tvingar ut mig för att jag ska springa och sådär, för han är ju ändå min Husse.
Kramar från nusse-Polly