Låt mig sitta i ditt minne och gnaga på en pinne

Tjoflöjt!
Bland det bästa som finns är att få hem nya PINNAR!!! MMmmmmmmmmMMMmmmMMMMMMM så gott med blad och ÅÅÅÅÅÅÅÅH så skönt för tänderna att ha pinnar att tugga på!!!
Att jag ser så söt ut när jag sitter och snaskar är bara en bonus.
 
Imorgon kväll så åker jag ut till ett retreat på landet där jag ska vila upp mig medans matte och husse är borta. De ska till London och tramsa runt, låter urlöjligt om jag får säga det själv. Allra helst när jag inte får följa med.
 
Men jag kommer ha det mycket bättre, ska bli bortskämd av mormor! Ska äta, roa mig och bara ta det lugnt. Leva livet helt enkelt. Morfar ska tydligen iväg han också så på tisdag har jag mormor helt för mig SJÄLV!
Sen kommer jag komma hem helt utvilad och stärkt medans matte och husse kommer vara helt slut pga jobbigt att resa. Ändå gör dom det, så tokigt.
Tacka vet jag en vistelse i lantlig miljö. Helst all inclusive.
 
Resekramar från Polly
 
 
 
 

   Midnattsbloggar

Åh det är så skönt att ligga hos matte och sova!!! Titta bara så skönt jag har det! Mmm trött liten flicka är jag, men inte för trött för att blogga hehe. Snart blir det för varmt att ligga här och då börjar mitt nattsuddande. Gillar att vara vaken på natten för då slipper jag få skäll, som jag ju annars får var och varannan minut när matte och husse är vakna.
Jag som är så fin!

Midnattskramar från Polly

   Hehehehehe

Tjenamors på er allahopa! Polly även känd som Dreamgirl här!
Som ni ju vet så är jag världens roligaste, och just nu är jag extra underhållande. Till exempel så har jag kommit på att man kan hoppa upp på fönsterbrädan i vardagsrummet nu när det inte är fullt så mycket grejer där som det brukar. Alltid gott med lite grönt, hehe.
 
Jag har dessutom vänt på dygnet så jag är vaken om nätterna!!! Så roligt för då är det ingen som skäller på mig helt i onödan. Matte och Husse påstår att jag är jobbig så idag tog de ut mig i koppel för att jag skulle springa av mig, och först verkade det ha fungerat, men när jag vilat en stund så var jag så pigg så pigg!
Så nu springer jg runt och spexar och är söt och skojig medans Matte och Husse låtsas vara arga på mig.
Nu kliar det lite i tänderna, så om ni ursäktar mig så ska jag gå och hitta något att bita i.
Hihi.
 
Buskramar,
 
Polly även känd som Dreamgirl

   Halllihallåja

Hej alla mina små kycklingar!
Idag har jag haft så TRÅKIGT!!! Husse åkte till landet utan att ta med mig och skyllde på att han skulle lämna in bilen uhu så taskigt.
Sen har matte sagt till mig så fort jag försökt roa mig lite, som om jag skulle hitta på något dumt? Skulle jag? Lilla jag?
Har ju inte haft några färska pinnar på länge, inte konstigt att det kliar i mina fina tänder?!?! Fast nu fick jag nya pinnar ikväll, GLAD!
 
Men man blir ledsen av att alla bilar bara går sönder hela tiden, snart så skaffar väl matte och husse en vagn och förväntar sig att jag ska agera dragdjur, HEMSKT! Eller så tar de mina matpengar för att köpa ny bil kanske. Det vore extra hemskt för just nu är jag så HUNGRIG hela tiden för jag tappar massor av min fina päls pga OROLIG för FRAMTIDEN!!! De kanske säljer MIG för då får de råd med VÄRLDENS LYXIGASTE BIL men jag hoppas att de inte gör det.
Tar på mig sorgedoket i förebyggande syfte.
 
Oroliga kramar,
Polly