Tortyr!

Hej alla coolingar där ute!
På tal om ute, blev uttvingad både igår och idag, buhuhu. SÅ jobbigt.
Matte och Husse tvingar mig att springa och sådär och det ska ni veta, att jag är visserligen störst, vackrast och bäst på det mesta, men löpning är inte min starka gren. Framförallt inte när jag har den där tvångströjan på mig, usch!
Vi kan ju börja från början.
Här är jag nyfängslad och matte låtsas vara så kärvänlig. Vinkningen är till dig. Ja just det, du, du som läser detta. Känn dig hedrad.
Tänkte att jag skulle visa att det här är min gräsmatta!
Sen förstörde Tjockhusse allt!!! Jag heter ju Polly, inte :Polly :@:@:@
Man blir smutsig utomhus :(
Puts puts. Vill ju vara fin.
Och fin är jag, vilket är mer än man kan säga om Husse, hahahaha.
//Drömtjejen

   Viktigt meddelande till alla mina fans!!!

Hej på er!

Jag har något viktigt att säga er, nämligen:
Skutta iväg och köp Hemmets Veckotidning nr 44 innan det försvinner! Fast det kanske det redan har gjort... Gör det ändå!!! heh
Det är nämligen så att er favoritkanin figurerar i sagda tidning!
Om ni inte tror mig så kommer beviset här:
Nu behöver ni ju iochförsig inte köpa tidningen om ni inte vill ha ert alldeles eget urklipp, men det vill ni ju givetvis!
Det var allt, ni kan nu återgå till era liv tills nästa inlägg!
//Polly aka "Tabloiddrottningen"

   Slumrig

Zzz.... Va??
Inget kul idag.. Zzzz.
Kramar,
Eder Gulligaste Kanin

   Klo-klippning

Idag var det synd om mig för jag behövde klippa klorna buhu.
Husse sa att jag såg tjock ut här :@
Matte höll mig i tassen och sa att det inte är farligt att klippa klorna. "ppppft" sa jag då!!
Inget kunde jag göra heller!! Helt hjälplös. "Stackars lilla Polly" tänker ni nog nu. Jag med!
Jag rev matte lite på handen som ni ser hehehe
Som vanligt fick jag sympati i form av kramar och godis när jag var färdig!

   Lilla Polly får snask

Hehe lägg märke till att fläsk-matte inte kan prata ordentligt hehehe! Men jag är ju så söt och gullig så jag väger upp det hela!
Kramar från eder Polly

   Macka

Matte hade en macka som egentligen var MIN!!! Jag försökte få tillbaka min macka men det var inte helt lätt ska jag säga.
Eller egentligen var det väl mest osten jag ville åt. Den är extra svår att få ta del av eftersom matte säger att det inte är lämplig Polly-mat. Pfff, säger jag om det. Vem vill äta bröd utan pålägg??? Inte Polly i alla fall.
"GE MIG DEN DÅ!!!" skrek jag och försökte ta macka ur mattes mun vilket inte gick så bra.
Till slut så gav matte upp som vanligt då jag är så söt hehe. Oemotståndlig.
Kramar från eder Polly

   Förändringar

Hej mina vänner!
Den senaste tiden har varit omvälvande för mig. Det är nämligen så att det har skett förändringar i mitt vardagsrum som jag inte har fått vara med och bestämma om! :@
Till exempel så har min bokhylla med mitt lilla krypin flyttat upp på bordet, så nu kan jag inte komma åt mina böcker längre, så hemskt!
Dessutom så har det flyttat in två nya små mattor och en fåtölj. Mattorna får jag inte ens gnaga på, det är ingen hejd på orättvisorna. :(
Det har även flyttat in något gammalt schabrak här som jag inte vet vad det är, men eftersom den står i MITT vardagsrum så är den ju uppenbarligen min.
Precis som allt annat här i mitt hem.
Hälsningar från er favorit!

   Trött nin

Hejsan mina vänner!! Har inte bloggat så mycket de senaste dagarna för jag har varit ute på landet hos min mormor och morfar och där finns det så mycket att titta på och göra som kräver mycket energi så jag har varit så trött så trött! Även idag har jag varit ute i koppel och blivit tvingad att motionera. Som plåster på såren fick jag lite mat i alla fall! I morgon ska jag tydligen iväg IGEN!!! Jag vill inte en gå ut ur min bur nu så trött är jag hehehe.

   Hehehehe jag idag

   Lilla stjärnan äter popcorn

Hejsan mina beundrare!! :D Idag har jag varit hemma själv ett tag och tagit det lugnt i min bur. Matte och husse kom sen hem med en massa svamp som jag beundrade och även provade att äta rå men det var inte gott jag gillar bara när den är tillagad hehehe.
Lilla grynet har inte fått tillräckligt med uppmärksamhet idag så jag har gnagt på hörn, garderobsdörr, varit uppe på bord m.m. SÅ SYND OM STACKARS MIG!
Som kompensation bestämde jag att ikväll får jag äta hur mycket popcorn jag vill. Oklart vem som ätit mest av mig och matte nu hehehe. Matte var elak och sa att "sen kommer de poppas en gång till i din mage Polly". Alltså att jag kommer få gå på toa hela tiden :(:(
Husse och matte sade idag att de kommit på det perfekta namnet till mig, nämligen BONGO så nu har de börjat kalla mig för det hela tiden :@. Matte kallade mig till och med för Mongo-Bongo :'(. Jag är ju Queen Polly, eller hur?
Lördagskram Q. Polly

   Se bara så göllig!

Visst är jag och min matte söta? :D
Jag gillar DIG!
HIHIHIHIHI Tvingar husse att hjälpa mig blogga nu trots att han ska gå upp i natt för att jobba, så skojig är jag!
Min matte tycker sååååå mycket om mig, och det gör ni också eller hur? :D
Det var allt för den här gången, hoppas att ni har det bra och sådär, nu ska jag mysa med matte i sängen.
Kram,
Polly

   Typ coolast i stan!

Hejsan alla kompisar!!!
Igår hände en tuff sak. Det var nämligen som så att jag var ute och rastade matte och husse, den ena får hålla i ett snöre så att jag kan agera draghjälp, annars orkar de inte gå. Så fläskigt, helt sjukt!
Iallafall så nosade jag som bäst runt i gräset när det kom en bil och stannade ganska nära, och en cool kille med invandrarbakgrund (har jag fått veta, förstår inte riktigt vad det innebär) klev ut och frågade min matte om hon hade eld! Nej sa matte för eld går man ju inte omkring och bär på. Sen frågade han husse också och fick samma svar. Sen frågade han matte om jag var en katt!!! Vadå katt jag är ju en kanin! sa jag men matte sa ja, så pinsamt!!! Fast sen såg han att jag är en kanin och frågade om han fick klappa mig och det fick han ju såklart. Sen frågade han om han vågade eller om hon var snäll och taskiga matte sa att jag inte var snäll alls! :@
För att bevisa hur snäll och glad jag är så sprang jag fram mot honom och då sprang han typ iväg för han tyckte att jag var så stor och tuff :D:D:D
Coola kramar från er ytterst tillgivna Polly

   Ninnjakannin

Dag nr 2 i fongenskapp.
Ida har ja lykatts sjarma mina fongvacktare såpas att ja fåt komma utt.
fast inte så länge buhu.
har inte vågat fråga om jelp me blågandet ida så ja smög fram när kussten va klar o skrev de här innleget för ja e en ricktig ninnja!
Lykades ävän tigga til mej en sjokeladbitt av huse resten av kakkan ot han chälv TJÅCKAST!!! :@
så ja övärlever med nöd o nepe
stakars mej
kramar från poly

   stakars stakars mej

Nu lykas ja jallafall smyga till mej datårn en stund så ja hiner beretta hur synd det är om mej!! Jag blev jettekissig när ja o matte låg i sängän så jag va tvungän att kissa. Råckade skvätta litte på mattes ansickte hon blev jette arg på mej.
Det kom även på handducken ja låg på, poslakanet o täcket o husses mjukis byxår. Ja fick gå in i min burr o matte och husse hade SÅN TUR för de va en ledig tvätttid presis då. De borrde va lyckliga men de va arga.
Täcket är inte tårrt än så de får dela på ett i natt heheheee.
Ps. varkn husse eller matte ville hjelpa mej o blogga ida så jag fick göra de helt sjäöv :P:P kanske inte helt rettstavat då men ni måste ju veta va jag haft för mej idag.

   Lite bilder! :D

Idag har jag varit ute, skoj! Fast matte och husse är elaka och säger att jag ska röra på fläskarslet :(:(:( Ska dom säga, så tjocka!!!
Tvingade husse att ta med kameran ut och ta bilder på snygga mig. Så att det hamnar något sevärt på bilderna mellan varven, inte bara två tjockisar som gör tråkiga saker.
Här ligger jag och chillar och vaktar lite av min mat.
Så söt! säger ni nog nu. Jag kan inte annat än instämma!
Jag har inte dubbelhaka, det är kopplets fel! :@ Fattar inte varför jag ska ha sån snara, jag som är så snäll och duktig!!!
SER NI MIG?!?!?! :D:D:D
Lika som bär! hehehehehe
Jag och matte! och strypsnaran BUHU!!!
Jag är så tuff.
Så smutsigt på marken, måste putsa mig hela tiden!!! Inte lätt att vara kaninkvinna.
"BORT MED FLÄSKET!!" skrek matte och kängade till mig i ändan. Det var så jag upplevde det!
HIHIHIHI så gullig :D:D:D Saftigt gräs nom nom nom!
Det finns möjlighet att få den här som signerad idolbild. eller ja, matte får fixa så att det blir möjligt! HEHEHEHE
Kramar,
Polly

   Cool

Eheheheh man är väl populär! Inte för att skryta eller så men det är inte så svårt att bli distraherad av söta snygga lilla jag.