Inga nyårslöften men jag är hurtig ändå!

Tjabba kompisar!
Ikväll firas det såklart nyår, men tidigare idag så var jag och mina passupp-er ute och luftade oss lite!
Jag och Matte i solens sken
Sen när vi skulle gå in så fick jag minsann DRA in Matte för hon orkade inte gå själv, bara för att vi hade sprungit lite. Det var ju trots allt hennes idé! Sen är det ju inte konstigt att man vill in efter att ha varit ute och motionerat så länge så läng, säkert minst 10 minuter!
Bogseringskramar från Polly

   Nyår

Idag är det fullt ös på alla håll som gäller!!! Så mycket ös att bilden blev på fel håll hehe men det är det nog ingen lägger märke till för alla spritar idag. Jag med.
Fyllekram,
Polly

   På hugget

Nu är mitt öga friskt igen och Polly har varit i full fart idag med allt möjligt! Sovit middag, ätit smörgås, gnagt på lös tapetbit, ätit mattfransar, tittat på filmklipp, ätit smulor (på bilden) med mera! Nu ligger jag och matte i sängen och ska sova snart.
Godnattkramar,
Polly

   Vagel!

Åh det är så synd om mig idag! Jag har fått en vagel i mitt öga IGEN!!!!
Som tur är så är jag rätt gullig ändå och matte och i synnerhet husse tycker jättesynd om Polly som har lite svullet ögonlock. Dessutom rinner ögat lite så det ser ut som jag GRÅTER. Husse är väldigt svag för mig då men matte menar att "man gråter väl inte med bara ett öga heller?". Hon ska alltid vara så sträng!
Som tur är så är det bättre redan i morgon och då kommer jag igen med nya tag! Idag ska jag mest ägna mig åt att bli borstad med nya borsten och sova middag.
Vagel-kramar från Polly

   Mina presenter

Mina fina klappar! Gott godis och pengar till min sparkanin från mormor och morfar. Från matte och husse fick jag karda med kam och leksak! Såååå nöjd! Idag ska vi åka hem till oss igen och så kommer husse hem också. Han har inte öppnat sina paket frpn mig och matte än så det får han göra idag! Han kommer bli så glad så glad. Matte kommer kanske inte in genom dörren för hon åt massa CHIPS och GODIS och GLASS igår. så tjock... Annat mot Polly. Mager och uthungrad. Jag får springa runt på tå och äta av mormors krukväxter. Som tur är så är jag så gullig när jag står på tå att alla har överseende med det.
Julklappskramat från en Gulle-Kanin

   PAKET

Nu är jag ute på landet och ska få PAKET! Alla paket är såklart till mig. Jag har varit mycket stressad de senaste dagarna, därav uteblivna inlägg. Matte och husse har också varit stressade och har inte haft tid att hjälpa mig heller för den delen.
Här är jag och min matte idag. Nu ska jag bara ta det lugnt och ägna mig åt slöande hela helgen. Hoppas på att få någon wellness-julklapp så jag kan ägna mig lite åt VAP (Vård Av Polly) i mellandagarna.
Dock är jag ju lite jäktad ändå, har ju så mycket att titta på och undersöka här. Och stryka hakan mot. MIN KUDDE!! MIN STOL!! MIN TIDNING!! och så vidare. Allt är ju mitt.
Min gulliga morfar ska också vara med såklart! Mormor fastnade inte på bild men hon står ute i köket och lagar mat till mig.
Hungriga julklappar från Polly

   Pollys ateljé

Min matte får lite beställningar på kläder som de vill att hon ska sy. Men tror ni att hon gör det själv? Nej då, lilla sömmerskan Polly får göra allt och sen tar matte bara åt sig äran! Ni ser! Här sitter jag och stryker utan ens ett strykjärn till hjälp. Ja ni förstår hur svårt det är att vara lilla gulliga Polly.
Nu vet ni i alla fall hur det ligger till! Nu måste jag sy vidare!

Skrädderikramar,
Polly

   Arbetar-kaninen

Hallå? HALLÅ HUSSE? HUUUUUSSEEEE!!! Du ska ARBETA!
Nähä. Ingen lyssnar på den arma kaninen. Ska någonting bli hjort i det här hemmet är det ingen annan än JAG som får göra det.
MATTE! Du kan väl hjälpa mig sätta i kontakten åtminstone din slöpotta!
Som sagt, allt ska man då göra själv... Nu ska jag borra hål i väggen och sätta upp hyllor.
Borr-kramar från Polly

   Jag och Matte snaskar

MMM så gott med popcorn! Jag och matte delade på en bunke med popcorn som husse fixade till oss, smaskens! Titta så vi sitter och har det bra:
Sen så sprang matte iväg så att jag fick tillgodogöra mig popcornen på egen hand, taskigt!
istället för att hjälpa mig komma åt popcornen i den djupa djupa skålen så tar hon en bild på mig, HALLÅ ELLLER!?!?!?!
Fast gott var det, heh.
Nu är det såhär va, att jag har börjat löpa, så om du är en snygg kaninkille så tveka inte att höra av dig till mig!
Jag söker endast seriösa killar, som vet att skämma bort sin lilla prinsessa.
Se så söt jag är i min kjol:
Charmerande nin

Kärlekskranka kramar från Polly

   Buller och bång

Idag har det mest varit oväsen i min lägenhet! Husse har sågat och bankat och matte har väsnats i köket med en maskin som lät BZZZZZ BZZZZZZZZZ KRRRRRRRRR DZZZZZZZ ungefär! Som tur är var morfar på besök och vaktade den arma stackars lilla kaninen på ett ypperligt sätt. Jag passade på och spexa lite med mitt lilla gulleöra när matte plockade fram kameran! Vill ju visa mig från min bästa sida. Morfar brukar kommentera duktigt på min blogg, därför gillar jag honom, ehe.
Varma kramar från
Er Polly

   Upp och ner

Hallå mina vänner! Det är en omvälvande tid för mig nu då jag har blivit vräkt från mitt rum! Ja ni läste rätt: VRÄKT! Numera är jag inackorderad i mattes och hussses sovrum för i mitt rum sker det förändringar so gör att jag inte kan bo där för tillfället. Jag tyckte nämligen att det var en skam att JAG skulle ha det FULASTE golvet i hela lägenheten så jag bad om ändring! Sagt och gjort, det dyraste och finaste golvet håller nu på och läggas i mitt rum. På bilden får ni en föräning om hur det ser ut! Innan: Beige plastmatta. Nu: Vitt fanérgolv.
Innan idag försökte jag logga in på min blogg och skriva lite själv men tangenterna är för stora så jag skriver fel hela tiden. Dessutom skriver jag helst från mattes macbook, det är mer klass på den än på husses skräp-dator.
Märkvärdiga kramar,
Polly

   Kontorskanin!

Jag är så duktig och produktiv, ibland förstår jag inte själv hur jag kan orka med så mycket som jag gör!
Dagen började med att Husse kom hem. Han påstår att han är iväg och jobbar när han är borta på nätterna men jag tror att han sitter och slöar någonstans samtidigt som han äter superlyxig kaninmat som han egentligen borde ge till mig. Hur som helst så kom han hem strax innan åtta och då sa jag att jag ville till matte.
I en ytterst sällsynt gest av vänlighet så hjälpte han mig lite, men sen sa han att jag var tillräckligt nära matte för att kunna hitta henne själv. Det borde varit lätt men det var svårt. För matte hade gömt sig under något skynke!!!
Hallå Matte var är du?! Det är dags att vakna och mysa med lilla älsklingsninen!!!
Jag hittade henne så småningom och så myste vi en stund, matte somnade om men jag väckte henne, i precis rätt tillfälle. Såklart.
Sen åkte jag och husse iväg till något konstigt ställe och där stod vi me bilen och åkte bara lite framåt  åt gången, det var jättetråkigt så jag blev irriterad och skrynklade min tidning som jag satt på.
Sen fick vi åka in i en stor stor bur och sen hoppade husse plötsligt ur brumlådan och lämnade kvar mig, sen började bilen typ sväva, den bara steg från marken helt sjukt!
Sen brummade det lite och någon sa något om däck och att dom där bak var dåliga, det handlade givetvis inte om mig för min bak är det minsann inget fel på.
Sen åkte vi äntligen till mormor oh morfar på landet. Där sprang jag runt i uterummet en kort kort stund innan jag blev tvungen att gå in på kontoret för att övervaka arbetet. Annars hade det nog inte blivit så mycket gjort,tur att jag är så duktig!
Hittade en bra utsiktsplats där jag hade bra översikt över vad som skedde.
Ibland händer dock så lite när arbetarna jobbar så man blir helt sömnig. Det tar ju dessutom på krafterna att vara ansvarig, inte konstigt att man kanske råkar slumra till lite!
Duktiga kramar från Polly

   Hunger

Det började med att matte satt i soffan och degade medan lilla gulliga jag låg och slappade i hallen. Sen började det kurra i Pollys lilla lilla mage så jag blev tvungen att söka föda. Eftersom matte och husse förvarar föda i köket begav jag mig dit, på tåspetsarna såklart. Likt en smygande katt hoppade jag tyst upp på köksstolen för att ta ett vidare skutt upp på bordet. Mörkt var det, och jag visste att det stod massa skräp på bordet som kunde börja klirra så det gällde att handla snabbt!! Jag högg in på den största tomaten som fanns att tillgå för att ta den i munnen och... Hoppsan! Min lilla gullerumpa råkade visst stöta mot ett glas så det klirrade en massa! Matte reste sig omgående ur soffan och störtade ut mot köket. Själv störtade jag ner från bordet med tomaten i munnen och satt och såg oskyldig ut när matte kom. "Nej men Polly, hann du inte få dig någon mat" sade matte efter att inspekterat maten på bordet. Allt såg orört ut, hehe. "Kom Polly, så går vi in i vardagsrummet istället!" sa matte sen. "Nej du" sade jag och satte mig ner och började äta på mitt byte.
"Allt man slickar på äger man!" sade jag sturskt och slickade lite på min tomat.
Sen gjorde matte en film också för att alla ska få se hur gullig jag är när jag smaskar tomat, heh.
Tomatkramar,
Polly

   Stackars lilla gulliga Polly

Igår var matte och husse iväg nästan hela dagen och jag hade legat och sovit större delen av tiden så när jag väl fick komma ut var jag jättepigg och ville bita i de nya grejerna de hade med sig hem för att känna på kvalitén liksom. Men nejdå. Det var inte uppskattat och jag blev snabbt förpassad till min bur igen, mutad med lite sallad. Är det någon hejd på orättvisorna här? Nej! I ren tristess åt jag upp allt mitt hö så i morse var jag jättehungrig med de två tjocksmockarna låg bara och sov och sov. OCH SOV. Jag började slå med min matskål ilsket och intensivt. "Grrrrrr!!" skrek jag och slog med skålen så det lät förskräckligt högt. Matte vaknade vid NIO och förstod vad det handlade om och rusade upp och utfodrade lilla mig så det blev lugn på torpet igen.
Hö-kram,
Polly

   HELT SLUT

Polly har gått 275 meter helt själv idag. Puh!! Fattar ni hur mycket det är för en liten gullig varelse som jag??? Som ni ser på kartan ovanför har jag ritat ut hur jag har gått! Matte och husse skulle posta nån fånig lapp och matte bar mig innanför sin tröja det var så mysigt och varmt men sen sa matte att det började bli tungt och att Polly skulle få gå hem för egen maskin! Det var så jobbigt! Det blåste kraftig vind och lilla gulliga jag höll nästan på att flyga iväg. Jag insisterade på att ta paus var tredje meter ungefär men det var det minsann ingen som lyssnade på utan jag fick en SPARK DÄR BAK och blev manad och piskad. "Kom nu polly så går vi hem!" sa matte med irriterad röst.
Till råga på allt kände jag inte igen mig heller så jag visste inte om matte lurades när hon sade att vi var på väg hem. När jag väl kände igen mig blev det en himla fart på mig och jag rusade mot vår port i vanlig ordning så matte hängde som en vante i kopplet! Sen öppnade husse porten och ytterdörren och jag rusade in och lade mig i min fåtölj som ni kan se nedan. Ahh, vad skönt att vara inne i värmen igen!!!
Motionshatarkramar,
Polly

   Pollys julklappstips

Hej mina vänner! Nu är det juletider och det kan ju såklart vara svårt att veta vad man ska ge bort i julklapp. Det är ju inte säkert att man har möjlighet att ge bort en KRONHATT 3000 till exempel, men smycken brukar ju vara uppskattade! Det är ju dessutom extra fint om det är något man har gjort själv, såklart.
Så här kommer mitt tips:
Tjusigt arm/halsband
Tillverkningstid: Låt oss säga 24 timmar
Du behöver:
  • En söt kanin
  • Massa annat gott till kaninen
  • En kram
Gör så här:
Lokalisera din kanin
Beundra den och se hur söt den är
Ge kaninen massa gott och en kram
Låt kaninen jäsa några timmar. Snåla inte med tiden:
Låt naturen ha sin gång, tillse gärna att kaninen har tillgång till bra toalettutrymmen
I sinom tid har förhoppningsvis ett hals- eller armband producerats!
Utsmycka din arm eller hals med det fabulösa smycket och känn hur du omedelbart blir typ tusen gånger snyggare:
Bästa julklappen, den är dessutom helt biologiskt nedbrytbar och för den som kan med att krossa kaninens hjärta kan den användas som gödsel.
Pysselkramar från Polly