RUMPA

MHMHM så mjukt och skönt på mattes BAKDEL! Där sitter man riktigt bekvämt om ni förstår vad jag menar, hehe. Tjockisen. Inte jag då, utan matte.
Smala rump-kramar,
Polly

   Rädd

Matte låter så konstigt!!! Igår sa hon HUUÖÖRGH massa gånger och jag blev så rädd att jag stampade och sprang in under sängen och vägrade komma fram. Nu hickar hon istället och jag är rädd på nytt men matte tycker art jag ska vänja mig. STACKARS NINEN!!!

Rädda kramar från Polly

   HUNGRIG!!!

Ser ni hur synd det är om mig? Jag har fått äta MATTA för att inte SVÄLTA ihjäl. Stackars stackars lilla ninen... Så fattig och UTMÄRGLAD!

   Min dag utan bilder

Idag har jag varit så söt och sprallig så jag vet inte vad. Men tror ni det uppskattas? Nej då, inte ett dugg.
Blev uttvingad i geggan för att motionera, sen försökte matte och husse dränka mig pga SMUTSIG!!!
Jag har försökt spexa lite för att de ska bli lite muntrare men till ingen nytta, blev nyss instängd i min burr bara för att jag testade om mattes väska var i äkta skinn. GODKÄND! hann jag inte ens säga innan det började gormas, stackars stackars mig.
Missförstådda kramar,
Polly

   Sö(m)ndag

Hejsan! Här ligger jag och tar igen mig efter en lång dags chillande, måste ta det lugnt för jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig från att jag inte var med i artikeln i Härligt Hemma.Sjukt taskigt, matte och husse säger att det är bra att jag inte var med, men vad vet de? Snarare tur att husse inte är med, då hade tidningen behövt vara STÖRRE!
Nåja, som sagt. Här ligger jag och vilar lite.
Åh, ibland måste man bara sträcka lite på sitt gulliga lilla ben:
Ber om ursäkt för den suddiga bilden, det är matte som är lite på lyset tror jag heh.
Känner mig själv lite suddig, det är nog undernäringen som gör det. Nu ska jag ta och slakta en tomat, så jag säger god natt för den här gången.
Suddiga kramar
Polly

   Slakt

Här ser ni mig i full färd med att SLAKTA en TOMAT! Har precis slitit loss ett köttstycke MMM så gott! GODKÄND! Som ni ser är jag en stor och stark tjej som gillar tjusningen att få ner ett BYTE och längsamt DÖDA!!!
Brutala kramar,
Polly

   Flitiga ninen

Heh, ja den flitiga ninen är ju såklart JAG!!! Inviger ny filt jag fick för att matte FYLLDE ÅR igår! Så snällt av mormor & morfar och ge lilla ninen en filt då! Det kan jag ju behöva eftersom jag är LILLA HJÄRTEGRYNET! Här sitter jag och är flitig och lär mig om LINJÄRA REGRESSIONER! Alldeles för svårt för fetto-matte, bara lilla jag som fattar och så måste jag hjälpa henne hela tiden. ORÄTTVIST.
Linjära kramar,
Polly

   Nussigt

Jag och matte ville knappt gå upp i morse det var så kallt så kallt men sen sa matte att nu ska vi gå upp och tvätta så då fick jag gå in i min bur istället. Det var så mysigt att ligga under täcket och värma sig på tjocka fläskmattes fettomage hehehe själv är man ju en slank vacker tjej som kan konsten att hålla vikten men så får man ju knappt någon mat heller.
Svält-kramar,
Polly

   HIHIHIHIHIHI

Idag har jag ätiti GRÖT!!!!
Det var gott men lite slafsigt!
Se själva:
Ljuden är såklart fejkade, jag är en FIN DAM som inte låter en massa när jag äter.
Grötkramar från Polly

   Usch och fy!

Det är så kallt ute nu. Jag har förvisso inte varit ute sen det blev kallt, men jag har varit ute på balkongen och det är minsann precis lagomkallt där och det betyder att det antagligen är typ istid utomhus och då ska små niner hålla sig inne.
Det är så kallt att man får hitta något att värma sig på. Jag hittade en lagom varm PLATTA! Så skönt att värma sina söta små TASSAR!!!
Nu har det börjat ske massa FÖRÄNDRINGAR här, och inte är det någon som frågar vad jag tycker om saken, TYPISKT!!!
Man blir liksom helt slut. Så slut att man bara somnar som en klubbad cementsäck, typ.
Husse var en luring och lyckades fotografera mig när jag låg såhär, det var första gången det lyckades, men knappast första gången han försökte. Titta så SÖT den lilla NINEN är!!! TITTA!!!
Ehehehehehe!
Vintertrötta kramar från Polly

   FINN ETT RÄTT!

Ser ni mig?
Nu då?
HEJSAN!
Här sitter jag och... tar det lugnt! Heh!
Lilla ninen skulle bara PROVSMAKA! Mmm god potatis! GODKÄND!
Potatis-kramar,
Polly