Födelsedag!!!

 
Idag fyller jag TVÅ år!! Detta ska firas hela dagen lång och även i HELGEN. Matte har sjungit för mig och snart kommer HUSSE hem och sjunger lite till. Idag ska jag äta massor (mer än vanligt) och bara glassa hela dagen. Igår var jag på landet och fick hoppa och ha mig så jag behöver lite upprättelse idag.
 
Tvåårskramar,
Polly

   LUGGAD!!!

Hello ninlovers!
Idag har jag råkat ut för något HEMSKT!
Det var såhär att jag var på landet och motionerade och var duktig på mitt vanliga vis, och då blev jag plötsligt ÖVERFALLEN av matte som började LUGGA mig!!!
Det var ingen hejd på henne och när jag slutligen lyckades säga ifrån så hade hon plockat bort nästan all min vackra päls, buhuhuhuhuhu!! :(:(:(
 
Här är bildbeviset:
 
Visst ser det hemskt ut? :(
Hur ska jag nu klara mig genom kyliga nätter? Jag får kompensera genom att äta mer helt enkelt, heh.
Imorgon ska jag bli lämnad ensam hemma med husse som ska ligga och sova, undrar vad jag ska hitta på för hyss då!
 
Kala buskramar,
Polly

   Hoppeliskutt

 
Åh titta så duktig jag är! Hoppar och motionerar och blir SMAL! Matte ville ta lite vackra bilder på mig så morfar fick agera istället för matte. Oj så dåöig han var på att hoppa ska ni tro! "Kom nu morfar så ska du hoppa!" skrek jag bestämt men han klarade inte av de höga höjderna utan jag fick ta vid, som ni ser. Så uppfattade jag det i alla fall. 
 
Hopp-kramar,
Polly

   Söndagsfrukost!

 
Efter många om och men lyckades jag äntligen få mig lite söndagsfrukost av matte. Vaniljyoghurt med skivad banan och müsli. Mmmhmhm!!! Först åt jag bara müsli och yoghurt men sen ville jag ha banan också:
 
 
Så då tog jag mig en kladdig skiva och åt den i soffan!
 
 
Det var av någon anledning inte uppskattat alls!!! Stackars stackars lille Polly... Som protest så hoppade jag upp på soffbordet och fortsatte nattens verk:
 
 
Åt två tändstickor innan matte stoppade mig och gav mig ett knäckebröd istället. Så ska dem tas, mattarna! Inga niner ska svälta som jag, det är vad jag säger.
 
Efter knäckebrödet blev jag så pigg att...
 
 
Jag försökte väcka husse! Han ligger och sover den slöfocken för han ska jobba i natt. HELT OACCEPTABELT ENLIGT MIG!!! "Så kan vi inte ha det" sa jag och smög in i sovrummet. Sen kom matte och sa att husse borde få sova och bar ut mig och satte galler för sovrummet... KAN NI TÄNKA ER??? Nu får jag nog ta igen mig lite efter morgonen och nattens bravader.
 
Alerta kramar,
Polly
 
 

   Polly i skåp

 
Husse och matte har skaffat ett nytt skåp till mig! Så FINT. Förstår dock inte varför de satt in det där åbäket på nedersta plan, jag vill väl inreda själv men det fattar väl inte tjocksarna! Ingenting får jag ha i fred.
 
Skåp-kramar,
Polly

   Hurtig tjej!

Hej alla mina tusentals läsare! Idag har jag och matte varit på landet.
Jag har hoppat så mycket så nu är jag HELT SLUT. Efter att jag hoppat säkert en miljon gånger så behövde jag hämta andan lite och vad händer då? Jo, matte kommer med sina knipklor och börja rycka hår från min stackars gullekrage BUHU!!!! Först kändes det rätt reko men sen bara fortsatte hon och nu sitter jag här med två kala fläckar :(:(:(:(
 
Hade gärna delat med mig av massa fina bilder från när jag hoppade men ingen verkar ha tagit några, stackars lilla jag.
Sen innan vi åkte hem så sa jag till matte att åh stackars husse kommer nog vara hungrig när han kommer hem och får vänta på oss, vi borde ha med oss något till honom! Så jag gjorde en pizza som jag sa att vi kunde ge honom så att han orkar hjälpa mig att blogga och sköta sina plikter rent allmänt. Sen satte jag matte i hennes box och körde hem till min LÄGENHET och gav husse pizzan. Världens snällaste bunny!
 
I brist på andra bilder bjuder jag på denna bild från igårkväll när jag hade nattat matte.
 
Trött i benen-kramar,
Polly