Höjdhopp

Hallå mina vänner! Idag har jag tvingats till att hoppa HÖJDHOPP! Är ganska duktig om jag får säga det själv. Och det får jag ju. Så det säger jag: JAG ÄR GANSKA MYCKET DUKTIG!!! Se själva:
Se så lille ninen sträcker ut sina smäckra ben! Hinderförvaringen köpte MORFAR till mig på loppis utan att veta att det var hinderförvaring till mig, den lusen trodde det var ett PARAPLYSTÄLL. Så fånigt.
Se så smidigt hon landar med lilla rumpan.
Se hur jag drar omkull (nästan i alla fall) matte och hur morfar BEUNDRAR mig efter ett perfekt hopp.
Åh, vad jag är duktig!!!
Det är så fantastiskt att mattes stortå krullar ihop sig. Helt förståeligt!!!
Sen lade jag mig platt i gräset PGA slut.
Bonusbild: Demonstrerar på hur man KAN göra OM man är dålig. Vilket givetvis inte jag är. Men det vet ni ju redan.
Hopp-kramar,
Polly

   Världens vackraste fötter

Det har jag det. Har klippt klorna och trimmat pälsen mellan tårna med hjälp av matte. Åh så fint det blev!! Så NÖJD! Beundra mina fötter nu, gott folk!
Fot-kramar,
Polly

   Mina kartonger!!

Hejsan kompisar! Här ser ni en bild på den lille ninen som ligger och vaktar kartonger. "Åh så duktig nin" tänker ni väl nu? Det gör jag med! Igår kväll var matte och husse helt tokiga, de plockade fram kartong efter kartong och efterhand stod det två kartonghögar, en med tomma kartonger och en med fulla. Jag fick bara gnaga på den ena kartonghögen och det var så svårt att skilja dem åt :( Fick massa skäll när jag råkade sätta tänderna i fel kartong :( Som sagt inte så lätt när man är ivrig och har vassa tänder :@ Till slut var det bara tomma kartonger kvar och jag fick sätt tänderna i ALLIHOP och jag var så GLAD tills jag råkade knuffa på högen så jag fick en kartong i skallen :@ Nu är alla kartongerna utburna av matte och husse mig och det är ordning på torpet igen!

Kartong-kramar,
Polly

   Pust

Igår målade jag.
Ser ni? Ja jag vet att jag är superduktig!!
Sen blev jag hungrig efter allt hårt arbete. MAAAAAAAATTE!!!!!
Hallå? HALLÅ? Du borde GE MIG!!!
Men nejdå. Fick klara mig med hö och gamla pinnar.
Trots den fattiga kosten har jag orkat lägga nytt golv idag. ÅH SÅ FINT!! Och inte alls lika halkigt som det gamla så nu behöver jag inte sladda runt som BAMBI!!!
Med fötterna på jorden-kramar,
Polly

   Renoverar för fullt

Hallå! Har inte så mycket tid för er nu då jag är mycket upptagen med att renovera mitt kök som ni ser. Och tjockisarna (husse och matte) hjälper såklart inte till minsta lilla. Grrrrrrr. De bara roar sig och sitter och sover medan lilla ninisen kämpar med att bära ut grejer, hålla upp dörrar och ensam köra till tippen. Är det inte hjärtskärande så vet jag inte vad som skulle vara det.
Driftiga kramar,
Polly

   Tjabba tjockisar

Ninen går på DIET!
Helt ofrivilligt såklart, jag behöver givetvis inte gå ner i vikt eftersom jag är perfekt, men det ser såklart inte matte och husse. Fast jag får väl erkänna att maskrosblad är bland det bästa som FINNS och att jag äter en hel del sådana nuförtiden, mormor gav mig två stora knippen idag MMMM SÅ GOTT!!!
Denna hälsosamma kost i kombination med att det är vår gör mig lite sprallig så jag har tagit några rejäla språng idag.
Sen har husse beskyllt mig för att ha ätit banan, bara för att han råkade finna mig uppe på köksbordet vid en banan som var lite gnagd på. Jag tror att det är han själv som är skyldig och försöker lämpa över skuldbördan på STACKARS LILLA MIG.
Nu ska jag chilla en stund innan jag tar itu med mina PINNAR som jag gillar att greja med på nätterna nu när jag ÄNTLIGEN får vara ute nattetid utan att bli anklagad för diverse hemskheter.
Beach 2012-kramar,
Polly

   Semester

Ahhh så skönt lilla ninisen har det just nu! Varmt och skönt och slappa dagar på landet i solen med massa maskrosblad en av mina slavar eheh förlåt mormor plockat åt mig! AAAAAAHHHH. Bara njuter och har det bra... En annan bra grej som hänt är att jag numera slipper vara inlåst på natten utan kan ligga och sova VAR JAG VILL även då. Och greja med mina pinnar...
Men inlåst när jag är ute på landet är tydligen nödvändigt som ni ser! :(:( Fast det är bara för att jag är så FARLIG för min omgivning, hehe.
Livsnjutarkramar,
Polly