Spexiga jag

Nu tar jag och mina dubbelhakor helg, ehe. Idag har jag varit riktigt spexig på alla sätt och vis!!
  • Kissade på en av mattes kursböcker. Matte blev sur TROTS att hon precis klagat över att boken var tråkig... Jag ville ju bara markera att jag höll med. Men nejdå, hårda ord och fängslad blev jag. Så synd om mig.
  • Höll på att få näsan avklippt när jag skulle kolla vad husse gjorde med mina gamla kläder husse fått låna. Han satt och klippte sönder dem och skulle ha som trasor sade han! Så fräckt att inte fråga mig innan!!!!
  • Varit uppe på köksbordet och letat efter något att äta utan resultat!! :( Husse jagade ner mig innan jag börjat bearbeta bananerna som låg där. Buhuhu.
Trevlig helg mina vänner!!!!! Kramar från Polly

   STÖLD!!!

Matte och Husse är så TASKIGA!!! Idag fick jag bara mysa lite med matte innan jag blev instängd och övergiven. Fast det är skönt att kunna sova i lugn och ro. MEN ÄNDÅ!
Matte och husse var borta typ tusen år eller åtminstone större delen av dagen. Som om inte det var illa nog så kommer dom hem och börjar fixa mat. Till Polly såklart, tänker ni. Men icke!
Tjocka husse skulle däremot äta såndär stjärtpotatis tror jag att dom brukar kalla det, gott är det i vilket fall. Matte skulle tydligen ha kronärtskocka som är SÅ GOTT! Den fick jag äta lite rester av. Ja, ni läste rätt. RESTER! (Att resterna är godast ändrar inte på det faktum att jag får RESTER!)
Sen trodde Späcksäcken (aka husse) att han skulle kunna fläska i sig av mina chips utan att jag märkte något, men tji fick han!
"Vad är det som försiggår här?" frågade jag barskt.
"Jag ser minsann att du har knyckt mina chips, tagen på bar gärning!" sa jag när tjockisen försökte lura mig att han bara hade dip.
"HIT MED CHIPSEN!!!" skrek jag och slog tassen i bordet (datorn). Då var han inte så morsk längre! :D:D:D
Han hade såklart inget annat val än att göra som han blev tillsagd. Det är trots allt jag som är boss här i krokarna.
Så ska dom tas! Nöjd med min insats lutade jag mig tillbaka och njöt av husses besegrade ansiktsuttryck.
Polly - står upp för rättvisan!

   Så duktig!!!

Jag är så snäll och duktig som hjälper vaktar mattes tyger när hon och husse dräller dem överallt! Så klumpiga, som tur är så finns jag, Polly, på plats och tar hand om alla lösa trådar, så att säga. Heh.
Matte är sjuk!!! Hostar och kraxar och nyser och fnyser. Så synd om mig som har en sjuk matte! Öh, just det. Synd om matte också såklart!
Fast mest synd om mig.
Husse gnäller något om att han har ont i tån. Det är nog bara för att han äter så mycket den TJOCKISEN!!!
Polly har minsann inget fel på sina perfekta fossingar, det kan ni skriva upp! Har för den delen inga fel alls, matte och husse kan klaga på att jag biter på saker men jag försöker bara snygga till det här plejset lite, sätta min personliga prägel så att säga.
POLLY VET BÄST.

   Hungriga jag

Matte satt i vardagsrummet med sin dator och tekopp som vanligt ehehe så jag passade på att gå på äventyr. Slug som matte är tyckte hon att hon hörde något misstänkt ljud från köket! Utan att jag hörde satte hon undan både dator och tekopp, knäppte på kameran och smög sig ut i köket!!! Jag hann inte hoppa ner från bordet förrän matte hade hunnit knäppa "bevismaterial" som hon kallade det. Ha! Vadå? Bevis för VAD? Jag skulle ju bara kolla läget!!!
Det gäller att snabba sig ner så inte matte får tag på mig och ger mig smisk eheheh. Nu fick jag "bara" höra hårda ord... "POLLY NER!!!" "NEJ POLLY!!!!!!!!" "NER MED DIG DITT SKRÄLLE!!!!!" och så vidare... Ni förstår vilket hårt liv jag har.
Sen försökte matte skylla på mig för att husse ätit på bananskalet. Matte sade då i triumfierande ton att husse faktiskt inte är hemma och att hon varit låååångt från bananerna. Kände mig vid det här laget ganska så överkörd så jag fick med slokande öron följa med matte in i vardagsrummet och bli bergränsad till att endast kunna röra mig i detta rum. Är det inte synd om mig så vet jag inte vem det skulle vara synd om.
Kram, Polly.

   HEJSAN

Idag har jag varit extra söt!!! :D:D:D
Jag var hos mormor och morfar på landet och matte hade köpt en söt liten krage till mig, SNÄLLT!
Nu sitter jag i min bur för jag var tydligen jobbig bara för att jag villetugga på lite grejer, buhu sybd om mig. :'(
Jag var ju spexig, inte jobbig! :@
För att ni inte ska bli alltför ledsna så får ni här en bild på er favoritkanin:
Hur kan man tycka att någon som är så söt är jobbig? :@:@<3
Kram,
Polly

   Motion

Idag har jag varit ute på landet hos min mormor och morfar. Det var väldigt jobbigt för matte sa något elakt till mig "Kom Polly, så ska vi motionera bort din tjocka kagge" och så satte hon på mig koppel och tog med sig piskan. Sen fick stackars lilla söta jag springa som en vildkanin, det var så jobbigt. Jag hittade ett spännande spår som jag försökte följa - min pojkvän jag aldrig träffat hade varit där!!! Jag markerade detta genom att kissa lite här och var så han hittar mig igen, jag vill så gärna träffa honom utan nån annan i sällskap. Vi vill ju vara själva heheh. Nu är jag trött men jag får ingen ro ändå, nu måste jag fortsätta med att äta så jag inte råkar gå ner i vikt för då skulle husse och matte bli glada buhuhuhuhu. Jag är ju snygg precis som jag är...
Jag på landet

   Lilla grynet äter gryn (bland annat)

Idag har jag varit söt som vanligt, vilket väl knappast kommer som en chock för någon. :D:D
Jag har mestadels chillat i min bur men ikväll har jag varit ute och spexat lite för jag är så SKOJIG! :D:D:@
Jag sprang runt och var allmänt cool och snygg och underhållande och duktig tills det var dags för kvällsmat.
"Här Polly, vill du ha svamp?" sa Husse som tydligen inte visste att svampen var min, varför jag markerade detta på mitt sedvanliga sätt (med hakan för er som inte vet så mycket om tuffingar som jag).
Husse tror alltid att jag är så dum att han kan glufsa i sig av min mat utan att jag märker något, HA!
Det visade sig vid närmare undersökning att det inte bara var min svamp han hade försökt knycka, utan även mina kronfiléer (eller vad de nu heter)...
...och mina GRYN!!! :@
Och min beasås hehe
Grynen var det viktigaste (MMMM så GODA) så jag fick försöka äta så mycket jag kunde innan gluffhusse slök alltihopa, därav den koncentrerade minen.
Sen försökte fläskisen med en undanmanöver, men så lätt lurar man inte Polly:
Klart man hänger med! Jag hann åtminstone få i mig så att jag med lite tur kanske står mig över natten. Hoppas jag buhu :'(:@<3
Men i slutändan vann Husse kampen bara för att han är så stor och tjock :@
Sölade med grynen gjorde han också, hela hans knä var grynigt. Dessutom försökte han skylla på stackars mig :(:(:(
Nu ser ni hur svårt jag har det! Snälla stöd min sak genom att ringa 090-270-POLLY
(samtalet kostar 1000 chips, 2 påsar hö, en låda pellets, 4 kronärtskockor och 50 chokladbitar)
/matta kramar från stackars svältande lilla jag

   Byggde en säng idag


Matte höll på och grejade med denna hahaha jag tyckte den var så rolig att hoppa på fast den luktade som husses använda strumpor (jätteäckligt och surt typ hehe)

Medan matte och husse fortsatte med sitt nonsens byggde jag en säng helt själv! Jag är så duktig och händig.

   Kvällsmat!

Idag har jag varit lite extra snäll, snygg och allmänt bäst, och då förtjänar man givetvis något extra.
Jag åt majskolv till frukost och lunch, smaskigt!
Sen var jag hos mormor och morfar. Där får jag sitta utomhus och så får jag maskrosblad, GOTT. Jag skötte mig så bra så bra, sen åkte jag och matte hem till husse igen. Han hade sålt sängen och jag ba HALLÅ hur ska jag kunna äta på växter i fönstret nu då?! Nu har han och matte lagt en konstig säng i vardagsrummet och ändrat om i soffan, SKOJIGT!
Sen kom dagens höjdpunkt, pizza till kvällsmat!!!
Husse och matte är så stora klumpar, de borde ha delat på biten längst till höger och gett stackars magra mig allt det göttiga, men så blev det såklart inte. Buhu synd om mig! :(
Här ser ni, jag fick den lilla biten trots att jag borde fått mest. Så orättvist!!!
Fläskhusse åt nästan hela pizzan, så tjock. Så säger de att jag har en kagge, så taskigt va.
Nåja, ni som läser vet iallafall att jag är perfekt.
Kramar, Polly

   Mat jag drömmer om idag

  • Chips. Hoppas matte och husse ska ha fredagsmys idag!!!!
  • Choklad. Hoppas matte har mens fortfarande!!! Mens=choklad till matte=choklad till mig förhoppningsvis
  • Ostbågar. För att det är så gott.
  • Ost. Helst smält!!
  • Pizza!!!!! Jag skymtade ett pizzakit i kylskåpet ehehheeh.
  • Kattmat. Because I'm worth it! Matte säger dock att det ej är till för mig och att jag inte får äta det men det är sååå mycket godare än tråkig bajs-pellets.
Husse säger att jag är tjock... Stämmer inte alls eller hur??

Er käraste,

Polly

   Polly, vaktkaninen


Välkomna till min blogg!!!! Jag ska skriva om mig här med hjälp av matte och husse, de är mina redaktörer hehehehe. De får ingen lön för att hjälpa mig, de vill göra det helt frivilligt för jag är så tuff såklart.

Här ligger jag och vaktar ytterdörren, både matte och husses och min egen. Jag är en perfekt vaktkanin. Stor, biffig, skräckinjagande, cool, enerverande m.m m.m. Perfekt rent allmänt förresten.

Kramar, Polly