Morgonpigg och hurtig!

 Sån är jag!
 
Nu när det blir ljust så tidigt så blir man ju såklart lite piggare och jag har därför börjat vakna cirka klockan sex på morgonen. Men tror ni att husse och matte är lika pigga och duktiga? nej, såklart inte. Man ska givetvis behöva skramla med matskålen eller rycka i burdörren för att de ska vakna och släppa ut mig. Ni vet ju hur det är, man blir lite nödig på morgonen, hehe. Men vad händer efter att jag blivit utsläppt? jo, då går de och lägger sig igen i typ en halvtimme, minst! Hu så slött. När en annan har gått upp och kommit igång däremot, då är det full rulle, tjoho! Tyvärr så hinner man ju bli väldigt hungrig innan man får frukost, BUHU.
Men när man sen äntligen har fått sin bit med banan så blir man ju glad och energisk igen!
 
Sen arbetas det såklart hela dagen, hehe. 
 
(Såhär ser det ut när Polly "arbetar", Red. anm.)
zZz
 
"mummel mummel tar du bilder *snark*"
 
"mummel strunt samma det är så skönt... ZzZ..."
 
Ehum, nu räcker det med sånt där tycker jag allt. Hör du det husse? Förtal kan du ägna dig åt någon annanstans, och med någon annan som offer OKEJ!?
 
Puh, så svårt att hitta bra tjänstefolk nuförtiden.
 
Hurtiga kramar,
 
Polly
 

   CHOKO-GIRL

 
I morse smög jag ut på balkongen! (OBS arrangerad bild!!!)
 
 
Ingen hörde mig överhuvudtaget! HEHEHE
 
 
Sen kom jag tillbaka med BYTE!!
 
 
Fortfarande helt osynlig!
 
 
Tipptapptipptapp!!!! 
 
 
Ingen såg mig va?
 
 
Det var ingen som såg mig förrän matte kom och såg min choklad som låg på golvet :( :((( "Har du gett Polly chokela?" frågade matte husse. "Ehhhh nej" sa husse och så kom de på sitt "misstag"....... En skål med chokladbitar från gårdagens festligheter stod kvarglömd på balkongbordet och det var det som var mitt BYTE!! Hade provsmakat på FLERA STYCKEN!! De med schweizernöt var MUMS GODA! Så nu vet ni vilken chokela Polly vill ha! Av matte och husse får hon nog ingen mer :(