Polly i onåd

Hej mina vänner!
Idag har jag haft det svårt. Blev lämnad ensam hemma för att matte och husse skulle shoppa, sen när de väl kom hem så vände de i stort sett bara och försvann igen. Det är så tråkit att vara ensam, och vad gör man när man har tråkigt? Man äter såklart! I min bur fanns det bara torftigt hö så jag skuttade ut i köket för att se om det fanns något mer intressant.
BINGO! Uppe på köksbordet hittade jag BANANER som jag smakade lite på. Tyvärr så råkade jag även smaka lite på duken, men till mitt försvar bör sägas att den var gul precis som bananerna. Jag kan även ha gnagt lite på receptpärmen som blivit kvarlämnad på bordet, men det var ju bara för att allt lät så gott! Så egentligen borde matte och husse vara glada, men de blev arga och spärrade in mig i min bur. Där passade jag på att vila upp mig så nu är jag PIGG och ENERGISK igen!
Matte sa förresten att hon inte ville ha kvar mig, men jag tror inte att hon menade det.
Har bildbevis för att hon tycker att jag är oemotståndligt SÖT och GULLIG och UNDERBAR!
 
För övrigt så har jag gått ner lite i vikt pga extremt HURTIG!
Så nu är jag ännu sötare än vanligt, vilket inte säger lite!
 
Fitness kramar från Polly

   Puss på Polly (det vill säga JAG)

 
Hejdan lördagsfirare. Idag har jag mest tagit det lugnt, sett till att matte och husse fixat nya gnagpinnar till mig och sådär. I morse låg jag och vilade mig i fönsterkarmen och var därmed världens vackraste fönsterprydnad. I övrigt jobbar jag mest som vanligt: det vill säga med att ta emot hyllningar från folket, som synes ovan. Det är inte helt enkelt att vara världsbäst ska ni veta.
 
Världsbästa kramar,
Polly

   Puss på Polly (det vill säga JAG=