Ibland är jag så söt!

På sistone har jag känt mig ännu sötare än vanligt, troligtvis helt välförtjänt! Husse säger att det är för att bantningen börjar ge resultat men det tror inte jag på. Hmpf, ju mer jag äter desto mer nin blir det ju att älska, eller hur? 
 
Jag tror att det helt enkelt är så att jag ständigt blir sötare och att nu så går det helt enkelt i lite raskare takt.
Det måste ju vara den troligaste förklaringen? Min egen evolutionsteori som givetvis är helt korrekt pga jag är VÄRLDSSMARTAST!
 
 
Det händer ju lätt att man blir lite slumrig när man har tänkt så hårt.
 
 
Nu blir ögonlocken så tunga att jag måste sluta skriva och ta en liten lur.
 
 
Genialiska kramar,
 
Polly

   Världens hemskaste ord

Vet ni vad det är? Bantning.
Det är vad jag är utsatt för just nu och det är så HEMSKT! Skulle jag behöva banta?
Lilla jag?!
 
Ett hekto ska jag tydligen gå ner, enligt matte och husse. Vet ej vad det innebär men det låter som att jag kommer bli MAGRAST i världen.
Eftersom jag inte får något gottesnask att äta så får jag försöka hitta något själv. Till exempel en matta. Sen får JAG skäll för att jag "förstör" saker när det i själva verket är matte och husse som borde få sig en avhyvling pga ger mig inte gottig mat. Istället tvingas jag äta så torftiga saker som hö, usch så trist!
Det är knappt så att jag ens orkar blogga för jag är så uthungrad!!!
Så nu vet ni hur hemskt man kan ha det, tänkte bara uppdatera er.
 
Svältkramar från stackars lilla Polly

   Utvilad

 
Hej kompisar!
 
Nu är jag hemma efter 4 nätter all inklusive på landet! Det var bra mycket trevligare än här hemma pga lyxig frukostbuffé med ostmacka och morot m.m. Mmmmhmhmhm!!! När jag kom hem blev det andra bullar, det vill säga inga bullar alls. Idag har matte och husse städat en massa i min lägenhet så den är ren och välstädad. Själv har jag mest tagit det lugnt och tittat på, välförtjänt så klart. Vad annars? Bilden togs i morse när jag låg och myste. 
 
Mys-kramar,
Polly