Var är vår vår?

Hej mina kära vänner!
 
Än så blir nog inga fångar lössläppta för man kan ju knappast kalla det vi har nu för vår, eller hur?
Jag är så trött på snöandet, jag vill ha sol och värme så att jag kan få vara ute och skutta och jag vill ha det NU!
 
Har tillochmed börjat byta till min sommarutstyrsel, men matte och husse tycker att det tar för lång tid och att jag dräller mina kläder överallt. Kan ju faktiskt inte hjälpa det, de faller som de gör oavsett vad jag tycker om saken liksom.
I ett fåfängt försök att försöka få av mig pälsen lite snabbare och mer samlat så satte matte upp mig på köksbordet häromdagen och började rycka pälsen av mig, så TASKIGT!!!! fast lite skönt också men mest TASKIGT!!!! såhär road var jag av det
 
tur att jag är så sjukt söt ändå!!!!!
 
Vill ju vara snygg för snart är det PÅSK och då har jag som ni kanske förstår fullt upp eftersom det är jag som är påskkaninen! Ja, det är så det heter egentligen, men av någon anledning så har folk fått för sig att det är en hare det handlar om. Så befängt! Tur att jag finns och kan se till att folk får veta hur det faktiskt ligger till.
 
Nu måste jag vila upp mig så att jag är i form när det är dags att arbeta!
 
Kraftkramar från Polly

   Full fart på ninen!

Hej i vårruset!
Det har varit så skönt några dagar den här veckan, jag har solbadat så mycket jag kunnat, men nu har det blivit så kallt så kallt, usch och fy!
Jag håller mig varm framför elementet, som sig bör.
 
Vacksinationeringen gick jättebra pga jag är så cool och VÄRLDSVAN och bara tog det hela med ro, blev inte ens rädd för de stora hundarna som var hos vettrinutten samtidigt.
 
I andra nyheter så kan jag berätta att det står två väldigt intressanta påsar ute på balkongen. Jag har undersökt dem lite och funnit att de innehåller poTATIS som ju är så GOOOOOOOTT!!! så det kanske kan ligga till så att jag fått tag i något enstaka exemplar som jag mumsat i mig, hehe.
 
Ikväll är det MELLO!!! då håller jag såklart på SEAN BANAN pga ÄLSKAR BANAN!!! ska ringa tusen gånger om jag kan smyga till mig telefonen utan att matte och husse märker något. Håll tummarna för mig! Imorgon kommer jag antagligen se ut såhär pga allt partajande ikväll:
 
 
Ha en trevlig kväll!
 
Festkramar från Polly

   Pös-munk

 
Hejsan vänner! Här ligger jag och tar det lugnt. Bäst så, för snart händer det grejer!!!!! Ska till vetrinutten på måndag och vaksas! :'( Så HEMSKT!!!! Men jag vill ju inte bli SJUk så då får jag stå ut...... Har dessutom satts på speed-bantning pga ska inte vara tjock när vetrinutten ska titta på mig!!! STACKARS LILLA POLLY!!!!!

Bantningskramar,
Polly

   Pös-munk

   Pös-munk