Söndagsfrukost!

 
Efter många om och men lyckades jag äntligen få mig lite söndagsfrukost av matte. Vaniljyoghurt med skivad banan och müsli. Mmmhmhm!!! Först åt jag bara müsli och yoghurt men sen ville jag ha banan också:
 
 
Så då tog jag mig en kladdig skiva och åt den i soffan!
 
 
Det var av någon anledning inte uppskattat alls!!! Stackars stackars lille Polly... Som protest så hoppade jag upp på soffbordet och fortsatte nattens verk:
 
 
Åt två tändstickor innan matte stoppade mig och gav mig ett knäckebröd istället. Så ska dem tas, mattarna! Inga niner ska svälta som jag, det är vad jag säger.
 
Efter knäckebrödet blev jag så pigg att...
 
 
Jag försökte väcka husse! Han ligger och sover den slöfocken för han ska jobba i natt. HELT OACCEPTABELT ENLIGT MIG!!! "Så kan vi inte ha det" sa jag och smög in i sovrummet. Sen kom matte och sa att husse borde få sova och bar ut mig och satte galler för sovrummet... KAN NI TÄNKA ER??? Nu får jag nog ta igen mig lite efter morgonen och nattens bravader.
 
Alerta kramar,
Polly
 
 
Postat av: "Morfar"

Jo jag förstår att du blir allert av att äta tändstickor.
Se upp så du inte tar fyr.
Att matte försöker stoppa dig med knäckebröd är fullt förståeligt. du verkar ju vara rena matvraket när man kommer på besök.
Du har säkert binnikekaninmask i magen, fast jag tycker du ser ganska så välmående (tjock) ut så du går inte miste om något.
Nu får du vänja dig vid att husse skall sova när han kommer hem från arbetet en tid framöver, det är fullt aceptabelt även för kaniner.
Skåpet som införskaffades är faktiskt inte till dina grejor, utan till video mm. Anledningen till skåpet är att du har mycket svårt med att låta sladdar vara i fred ibland.
Har minsann hört vad som hände med husses data.
Då räcker inte sparbössan långt om du skall fixa nytt batteri, eller vad det nu var.
Sen måste du vara försiktig med att kliva ut på fönsterblecket, men som kanin har du ju försiktighet i dig när det gäller höga höjder och det skall man ha respekt för. Det är ingen fara matte kommer snart igen när hon varit ute med soporna.


Svar: GRRRR!!!
pollysplace.blogg.se

2012-07-08 @ 19:02:36

Uttryck dig:

Jag:
Kom ihåg mig då, kom ihåg mig då

E-postadress: (publiceras ej)

Min internetplats:



Trackback